Adlink

ADLINK-technologie is een wereldleider in edge computing. Onze missie is om positieve veranderingen in de samenleving en de industrie te beïnvloeden door mensen, plaatsen en dingen met AI te verbinden. We doen dit door het leveren van geavanceerde, robuuste oplossingen die helpen bij het oplossen van technologische uitdagingen bij onze klanten. Ons aanbod omvat robuuste borden, modules en systemen; real-time data-acquisitieoplossingen; en applicatie-ondersteuning voor Artificial Intelligence en het Internet of Things (AIoT).

ADLINK bedient klanten in veel verticale markten, waaronder: productie, netwerken en communicatie, gezondheidszorg, leger en ruimtevaart, infotainment, detailhandel, energie en transport. We zijn een Vooraanstaand lid van de Intel® Internet of Things Solutions Alliance, partner van NVIDIA en dragen bij aan vele standaarden en interoperabiliteit initiatieven, waaronder Eclipse, OCP, OMG, PICMG, SGeT en ROS 2 TSC.

De producten van ADLINK zijn beschikbaar in meer dan 40 landen, hetzij rechtstreeks, hetzij via ons wereldwijde netwerk van distributeurs en systeemintegrators die waarde toevoegen. ADLINK is ISO-9001, ISO-14001, ISO-13485 en TL9000 gecertificeerd en wordt openbaar verhandeld op TAIEX (Stock Code: 6166).