22 september 10:00 am webinar over AI & Machine Vision toepassingen

 

Machine vision producten worden het meest toegepast in de productie van halfgeleiders en elektronica, en de automotive industrie. In de automotive industrie is het gebruik van machine vision systemen het grootst. In een gemiddelde productielijn in deze sector zijn een dozijn machine vision systemen aanwezig. Daarnaast wordt machine vision in toenemende mate ingezet in autonome voertuigen voor objectherkenning.   

De vision controllers van Neousys zijn sterk geïntegreerde flexible uit te breiden krachtige embedded computersDe vision controllers zijn rijk aan specifieke realtime I/O's, camera interfaces en ondersteunende Artificial Intelligence mogelijkheden. 

De vision controllers van Neousys zijn specifiek ontwikkeld. Hierdoor zijn ze veel beter in zetten en krachtiger dan traditionele embedded computers. De Nuvo-8240GC is bijvoorbeeld de compactste embedded industriele box computer die door NVIDIA® is gekwalificeerd waarin 2 Tesla T4 kaarten kunnen. 

Waarom deelnemen aan dit webinar? 

Arcobel Embedded Solutions is een toonaangevende distributeur in de embedded industrie. Wij zijn in staat klantvragen om te zetten in echt werkende oplossingen. We hebben onze eigen ESD-assemblageruimte in Nederland. Hierdoor zijn we in staat om de ontbrekende en kritische componenten op een ESD velige manier te installeren die nodig zijn voor onze klanten. 

Neousys is een Taiwanese onderneming en technisch zeer bekwaam en innovatief. Hun barebone-oplossingen zijn goed uitgerust voor machine vision-toepassingen met kunstmatige intelligentie. Arcobel gebruikt ook hun technologie om innovatieve oplossingen te creëren op het gebied van machine vision.

Na dit webinar heeft u meer kennis over wat machine vision voor u kan betekenen en hoe wij u hiermee kunnen helpen.