Wapenen tegen cybercrime met behulp van Open Source en Big Data

Door IoT en Industrie 4.0 is er een enorme toename aan apparaten die met internet verbonden zijn. Daarbij hebben veel bedrijven tegenwoordig een gedecentraliseerde IT omgeving waar zowel bedrijfsprocessen als informatie in de cloud worden opgeslagen. Dit biedt voor cybercriminelen mogelijkheden, voor bedrijven een groot risico en voor securitypartners een uitdaging, want de kans dat een organisatie in aanraking komt met een cyberaanval, neemt significant toe in een wereld waar elke 20 seconden een aanval plaatsvindt.
lees verder>

Railway 4.0 applicaties

Treinen worden steeds vaker ingezet als hoogwaardig alternatief voor de luchtvaart. Ook zal door het verkorten van treinreistijden het gebruik van de trein de komende jaren naar verwachting gaan toenemen. In dichtbevolkte gebieden is er ook steeds meer behoefte aan een samenhangend geoptimaliseerd netwerk van trams, lightrail en snelbussen. Om reizigers comfort en reisgemak te bieden worden diverse industriële embedded computersystemen voor railway en bussen toegepast.
lees verder>

De mogelijkheden van de hedendaagse IPC

Arcobel heeft als marktleidende distributeur en systeemintegrator haar eigen IPC lijn ontwikkelt. Deze IPC’s worden in een 19”chassis, tower chassis of microbox chassis behuisd. Ideaal voor toepassingen op enterprise-level of industrial-level.
In deze whitepaper worden diverse klantcases uitgelicht waar onze standaard en aangepaste IPC systemen reeds succesvol zijn toegepast. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse unieke IPC systemen ontwikkeld voor netwerkbeveiligingapplicaties, simulatie, visualisatie en productielijnen.

Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en configureren van industriële computers, zijn wij in staat om een industriële PC naar behoefte, omgeving en situatie samen te stellen.
lees verder>