Arcobel Embedded Solutions levert voor een variëteit van klanten en markten volledige systeemintegratie. We vinden het een uitdaging om onze klanten verder te helpen daar waar anderen stoppen.

Samen met onze accountmanagers en sales support engineers nemen we uw wensen en eisen op en gaan samen met u aan de slag om tot een optimaal op de applicatie afgestemd systeem te komen. Wij leggen vanaf het eerste contact tot aan de serieproductie iedere stap vast in ons ERP systeem zodat we altijd onze beslissingen kunnen aantonen en evalueren.

Of het nu om een embedded computer, compactpci systeem, embedded CPU platform of een Panel PC systeem gaat, wij kunnen u werk uit handen nemen zodat u zich kunt richten op uw eigen vakgebied. Wij gaan verder dan alleen het samenbouwen van standaard componenten. Wij kunnen aanpassingen laten verrichtten op moederborden, kabels op maat maken, componenten laten maken die niet bestaan indien nodig en kunnen vanaf scratch een behuizing laten ontwikkelen. Door gebruik te maken van 3D modelleer software kunnen wij u al in een vroeg stadium een indruk geven van het uiteindelijke systeem.

   Onze systeemintegratie doen wij in onze eigen productieruimte die uiteraard volledig ESD veilig is. Onze productiemedewerkers worden aangestuurd en getraind door onze field support engineers zodat ieder systeem wordt geassembleerd volgens het overeengekomen assembly manual en testprotocol. Alle systemen krijgen standaard een uitgebreide test en worden dubbel gecontroleerd zodat eventuele fouten voor levering worden hersteld.