Systeemintegratie op maat

Arcobel Embedded Solutions B.V. levert voor een variëteit van klanten en markten volledige systeemintegratie. Het verder helpen van onze klanten waar anderen stoppen: dát is voor ons de ultieme uitdaging.

Samen met onze accountmanagers en sales support-engineers bieden we projectspecifiek advies om op basis van uw wensen en eisen een optimaal op de applicatie afgestemd systeem te komen. Iedere stap die wij hierbij zetten, vanaf het eerste contact tot aan de serieproductie, leggen we vast in ons ERP-systeem. Op die manier kunnen we altijd onze beslissingen aantonen en evalueren.

systeemintegratie  arcobel systeemintegratie  ESD productie

3D-software

Of het nu om een embedded computer, compact PCI-systeem, embedded CPU-platform of een panelpc-systeem gaat: wij nemen u het werk uit handen, zodat u zich kunt richten op uw eigen vakgebied. Daarbij gaan wij verder dan alleen het samenstellen van standaard componenten. Wij zijn in staat om aanpassingen te verrichten op moederborden, kabels op maat te maken, unieke componenten te ontwerpen en from scratch een behuizing te ontwikkelen. Door gebruik te maken van 3D-software kunnen wij u bovendien al in een vroeg stadium een indruk geven van het uiteindelijke systeem.

ESD-veilige, gecontroleerde productie

Onze systeemintegratie vindt plaats in onze eigen, ESD-veilige, productieruimte. Onze productiemedewerkers worden aangestuurd en getraind door field support engineers met jarenlange ervaring, zodat ieder systeem wordt geassembleerd volgens het overeengekomen assembly manual en testprotocol. Alle systemen krijgen standaard een uitgebreide test en worden dubbel gecontroleerd. Op die manier garanderen we dat eventuele fouten nog vóór de levering worden hersteld.