• Digital Matters

     

Digital Matter, toonaangevend in low-power IoT Asset Tracking en Data Acquisitie Systemen.

Digital Matter is een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar van energiezuinige GPS- en IoT-hardware voor asset tracking- en beheertoepassingen. Ontworpen met het oog op een optimale balans tussen actuele data en accu levensduur, bieden we een veelzijdig assortiment LPWAN asset tracking hardware met het grootste portfolio van integratie-ready batterij gevoede asset tracking apparaten. Beschikbaar voor gebruik op basis van verschillende connectiviteitstechnologieën zoals Celular LTE-M/NB-IoT, LoRaWAN, BlueTooth, Sigfox en Iridium. De apparaten van Digital Matter zijn daarnaast te combineren met industriestandaard bedraad aangesloten sensors en machine koppelingen.

Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 500 specialistische partners in 120 landen levert en ondersteunt Digital Matter schaalbare en veilige apparaten voor telematicabedrijven, IoT Solution Providers, serviceondernemingen en netwerkoperators over de hele wereld. Digital Matter beschikt over vestigingen in Australië, Europa, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten en ontwikkelt en produceert volledig in eigen beheer op basis van uitsluitend hoogwaardige  A-merk componenten en onderdelen. De producten zijn geschikt voor integratie met Digital Matter softwaretoepassingen, Arcobel AnyWare IoT platform of in combinatie met eigen telematica of IoT-platform via technieken als Webhook, TCP of HTTP/HTTPS, Direct Integratie of datakoppeling.

Het Digital Matter portfolio is zowel “Branded” als op basis van “White-Label” beschikbaar en is daardoor zeer geschikt om als technische basis voor uw eigen commerciële oplossing in te zetten.