Worstelt u ook met ventilatie richtlijnen?

Proefplaatsing

Wij hebben de oplossing: draadloos en Plug&play zonder installatie. Draadloos Co2 Monitoren in de klas of op kantoor.

Voor iedere medewerker altijd een actueel overzicht direct afleesbaar op het display, of op afstand via een online dashboard en mobiele app. Uitgebreide rapportages en alarmeringen van alle Co2 sensors op één of meerdere (klas)lokalen zelfs verdeeld over meerdere gebouwen.

Sinds de corona pandemie zijn we ons steeds meer bewust van het belang van goed ventileren. Arcobel biedt een draadloze Co2 monitor die altijd en overal is verbonden via het mobiele netwerk NB-IoT. Geen lastige installatie maar Plug&play, de sensor ophangen met de meegeleverde adapter aansluiten op het stopcontact de registratie start direct. De Co2 waarden zijn binnen enkele minuten af te lezen op het display, of op afstand via het monitoringsplatform. Alle data kan real-time maar ook historisch worden ingezien en meerdere ruimten worden in één onlinesysteem beheerd. Stel alarmen in bij overschrijding van eigen gekozen waarden en laat deze binnenkomen bij gebruiker van de mobiele app zoals de leraar in de klas of beheerders van het gebouw. Live dashboards kunnen worden gedeeld en gepubliceerd via bestaande presentatieschermen en andere gebruikte online info kanalen. Uitgebreide rapportages kunnen real-time en zelfs achteraf eenvoudig worden gemaakt, zo heeft u optimaal inzicht in een gezond klimaat binnen de bewaakte ruimten.

 

draadloos co2 monitoren

Proefplaatsing

 


Insight, het IoT platform van AnyWare vormt de basis van de Arcobel Co2 monitor. Het platform is schaalbaar en is ontwikkeld op basis van standaardisering voor IoT netwerken. De Co2 sensor is één van de vele sensors waarmee inzicht in uw assets kan worden geboden. Naar wens kan een veelvoud aan data worden toegevoegd, denk hierbij aan People counters maar ook aan complexere koppelingen met gebouwbeheer systemen en geavanceerde integratie met industriële toepassingen. Doordat Arcobel volledig controle heeft over alle onderdelen van de geboden oplossing zijn bij afname van grotere volumes ook private label integraties mogelijk.

co2 sensor data

AnyWare-platform

Het Nederlandse bedrijf AnyWare, een zusterbedrijf van Arcobel Embedded Solutions, levert een end-to-end oplossing om uw assets te monitoren waar ook ter wereld. AnyWare heeft draadloze low-power apparaten ontwikkeld, die in combinatie met haar IoT platform het mogelijk maken om uw assets AnyWare in de wereld te monitoren en te beheren. AnyWare levert dit totale ecosysteem als een service, plug and play.

Alle apparaten van AnyWare worden automatisch verbonden met ons full-stack Asset Management platform. Naast de AnyWare-apparaten is alle hardware welkom om te integreren met ons platform. Dankzij ons open platform houdt u controle over al uw assets in het veld.
Naast monitoring met Insight is onze applicatie: Field Service Management in staat om tickets aan te maken bij overschrijding van drempelwaardes. Met deze applicatie kunnen onderhoudstechnici hun werk uitvoeren en wordt belangrijke informatie historie toegevoegd aan het asset.
Insight

Insight is een applicatie bedoeld om inzicht te geven in uw assets. Het is het startpunt van ons Asset Management systeem. Of uw bedrijfsmiddelen nu slim zijn of nog verbonden moeten worden, Insight biedt flexibele overzichten om u snel te voorzien van alle informatie die u nodig heeft

Insight stelt je in staat om alle relevante asset informatie op 1 plek te tonen. Het stelt u in staat om diepgaande analyses op uw gegevens uit te voeren, maar biedt ook duidelijke en eenvoudige overzichten.

Via het zelf te configureren dashboard kunnen gebruikers assetoverzichten maken en deze weergeven in bijvoorbeeld een controlekamer of videowall.

Enkele belangrijke kenmerken:
• Bekijk actuele en historische sensorgegevens
• Gedetailleerde informatie over activa, zoals ID's, klanten, leveranciers en klant specifieke velden
• Locatie gebaseerde informatie
• Gegevenscorrelatie tussen meerdere activa en meerdere sensoren
• Bewaking van activa
• Alarmeringen en meldingen
• Regel gebaseerde acties (Als-dit-dan-dat)
• Klant specifieke dashboards
• Klant specifieke berekeningen van data

Field Service Management

Met Field Service Management kunnen we engineers aansturen om werkzaamheden uit te voeren die in Insight worden gesignaleerd. De applicatie kan automatisch (vanaf drempelwaardes) of handmatig tickets genereren. Door de veldexpertise als activiteiten in het systeem te zetten, kunnen oplossingen voor algemene problemen automatisch aan de tickets worden toegevoegd. Nieuwe problemen kunnen door de engineers worden geanalyseerd en verschillende activiteiten kunnen naar de tickets worden gesleept. Na akkoord van de klant op de prijzen kan het werk uitgevoerd en nagekeken worden. Alle informatie over het asset is in het systeem beschikbaar en de monteur kan aan de asset historie toevoegen wat hij wil.

• Maak handmatig en automatisch servicetickets voor activa
• Activiteiten en activiteitengroepen maken
• Tickets op verschillende manieren filteren
• Tickets opnemen en in analysefase brengen
• Activiteiten toevoegen of wijzigen
• Configureer kostendrempels
• Stuur goedkeuringsmails naar de klant met een aanbieding
• Voeg opmerkingen toe aan de tickets
• Bekijk ticketgeschiedenis
• Beoordeel tickets

Bezoek ook eens Anyware voor meer informatie.

Mail ons