Arcobel stelt zich voor: Frank

Samen leveren we al sinds 1974 embedded hardware-oplossingen en -advies aan de industriële sector. Zonder onze medewerkers was dit nooit gelukt. Zij staan elke dag voor elkaar en onze klanten klaar: nu is het tijd dat zij eens in het zonnetje worden gezet. Wie  werken er bij Arcobel? Wat houdt hun functie in, hoeveel koppen koffie drinken ze per dag en wat zijn hun dromen? Maak kennis met Arcobel!

Hallo Frank! Jij bent bij ons Medewerker Logistiek. Kan je eens vertellen wat dat ongeveer inhoudt?

Ik ben verantwoordelijk voor alle binnenkomende en uitgaande goederen. Met name de controle op binnenkomende goederen, het ontvangen ervan in het systeem en er zorg voor dragen dat deze op de juiste manier verder verwerkt worden zodat er uiteindelijk de juiste producten weer uitgeleverd gaan worden naar onze klanten.

Hoe ben je bij Arcobel terecht gekomen? Wilde je altijd al doen wat je nu doet?

Ik heb meerdere soortgelijke functies gehad de afgelopen 25 jaar bij diverse bedrijven. In eerste instantie ben ik opgeleid tot milieu-analist maar voornamelijk vanwege mijn gezondheid (Type 1 diabeet) heb ik destijds gekozen voor werkzaamheden met meer regelmaat en ben ik in een magazijn terecht gekomen.

Hoeveel koppen koffie drink je per dag?

Geen, dat heb ik nog steeds niet leren drinken.

Is er een werkdag die je je tot op de dag van vandaag nog herinnert?

Mijn eerste werkdag bij Arcobel, ik was de 100e medewerker binnen de gehele organisatie en werd daardoor op een leuke en nogal uitbundige manier ontvangen, een heel warm welkom!

Vul aan: Op vrijdagmiddag na 17.00 uur ga ik meteen…

Op de fiets naar huis….. ( vrijdagmiddagborrel ) en genieten van het weekend.

Van welk project heb je tot nu toe het meeste geleerd?

Ik leer nog elke dag bij elke order, maar een complexere assemblage order zoals die voor HelpMeSee is een uitdaging en geeft het meeste voldoening wanneer deze uiteindelijk geheel afgerond en naar wens van de klant uitgeleverd wordt.

Wat is je lievelingslunch?

4 bruine boterhammen met boerenmetworst ( maar een Supertje frikandel speciaal is een goed en vooral heel lekker alternatief). 

Wat is je droomvakantiebestemming?

Ik wil ooit nog eens richting Australië, een rondreis maken, maar de Zwitserse en Franse Alpen behoren zeker tot mijn favoriete bestemmingen.

Waar wil je je de komende tijd nog in ontwikkelen?

Het gehele logistieke proces binnen Arcobel beter onder de knie te krijgen en daarbij met de tijd meerdere taken op me te kunnen nemen zodat ik breder inzetbaar ben en daardoor andere medewerkers beter kan ondersteunen.