Arcobel stelt zich voor: José

Samen leveren we al sinds 1974 embedded hardware-oplossingen en -advies aan de industriële sector. Zonder onze medewerkers was dit nooit gelukt. Zij staan elke dag voor elkaar en onze klanten klaar: nu is het tijd dat zij eens in het zonnetje worden gezet. Wie werken er bij Arcobel? Hoe gaan zij om met Covid-19, hoeveel koppen koffie drinken ze per dag en wat zijn hun dromen? Maak kennis met Arcobel!

Hallo José! Jij bent bij ons Financieel Administratief Medewerkster. Kan je eens vertellen wat dat ongeveer inhoudt?

Ik importeer en boek bank- en kasboeken, en doe de  in- en verkoopfacturen. Daarnaast vul ik de NAW-gegevens aan, vraag ik kredietrapporten op, draai ik aanmaningen, zet ik betalingen klaar, pas ik wisselkoersen aan… Dat soort dingen!

 

Hoe ben je bij Arcobel terecht gekomen? Wilde je altijd al doen wat je nu doet?

Dertien jaar geleden zat ik tussen twee banen in. Een carrière in de paardensport was vroeger mijn droom, maar door de gezinssituatie kreeg mijn leven een andere wending en koos ik voor Arcobel.

 

Hoeveel koppen koffie drink je per dag?

Drie, maar niet op werk. Daar drink ik groene thee.

 

Vul aan: Op vrijdagmiddag ga ik meteen…

… lekker bijkletsen met vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje. Ik ben graag in mijn tuin bezig en hobby in mijn huis. Ook mensen helpen in mijn vrije tijd vind ik leuk, zoals een boodschapje doen of voor gezelligheid zorgen.

 

Wat is je lievelingslunch?

Een lekkere salade met grote garnalen, het liefst samen met een van mijn gezellige vriendinnen.

 

Hoe heb jij werken tijdens Covid-19 ervaren? Wat zijn de voordelen van deze periode geweest voor jou?

Het werken gaat prima zo. Alles is top geregeld. Ik kan al mijn werkzaamheden vanuit huis doen, daar wij perfect gedigitaliseerd zijn. Het scheelt mij meer dan een uur reistijd per dag en ik zit lekker te werken vanuit mijn eigen woonkamer. Met mijn twee teckels aan mijn voeten, die houden me goed in de gaten!

 

Wat is je droomvakantiebestemming?

Ibiza was prachtig, maar ik zou ook graag de Algarve, Ierland, Schotland en Cuba eens bezoeken.

 

Waar wil je je de komende tijd nog in ontwikkelen?

Gezien mijn leeftijd heb ik niet meer zoveel ontwikkelambities. Bij Arcobel heb ik op logistiek gebied werkzaamheden verricht en voor de order/inkoop-administratie gewerkt. Dit is me altijd zeer goed bevallen.