Arcobel stelt zich voor: Marielle

Samen leveren we al sinds 1974 embedded hardware-oplossingen en -advies aan de industriële sector. Zonder onze medewerkers was dit nooit gelukt. Zij staan elke dag voor elkaar en onze klanten klaar: nu is het tijd dat zij eens in het zonnetje worden gezet. Wie  werken er bij Arcobel? Wat houdt hun functie in, hoeveel koppen koffie drinken ze per dag en wat zijn hun dromen? Maak kennis met Arcobel!

Hallo Mariëlle! Jij bent onze marketing communicatie collega. Kan je eens vertellen wat dat ongeveer inhoudt?

Mijn belangrijkste doel is om onze hardware oplossingen én de toepassingen daarvan onder de aandacht te brengen bij bestaande en nieuwe doelgroepen en markten. Wij hebben hele mooie klantverhalen te vertellen die tot nu toe onderbelicht blijven of nog niet beschreven zijn. Door deze verhalen komt onze hardware kennis tot leven en dat maakt concreet wat we doen en wat de meerwaarde daarvan voor klanten is. Dat doe ik o.a. door content te ontwikkelen en te delen met onze klanten, partners en volgers via verschillende communicatiekanalen.

Hoe ben je bij Arcobel terecht gekomen? Wilde je altijd al doen wat je nu doet?

Eigenlijk ging dat heel toevallig! Ik was wel wat aan het rondkijken naar interessante vacatures op LinkedIn en werd toen benaderd voor deze rol. Het gevoel was bij het eerste gesprek al goed en daarna ben ik snel gestart.

Hoeveel koppen koffie drink je per dag?

Ik ben verslaafd aan koffie, voordat ik naar het werk rijd heb ik al wat dubbele espresso’s achter de kiezen en op kantoor probeer ik koffie af te wisselen met thee.

Is er een werkdag die je je tot op de dag van vandaag nog herinnert?

Ik werk nog niet zo lang bij Arcobel, maar ik was in de introductieweek onder de indruk van de mooie oplossingen die mijn collega’s voor onze klanten ontwikkelen en daarna zelf assembleren. Er komt heel veel technische kennis bij kijken en die heb ik niet, dus ik zit nog regelmatig met mijn oren te klapperen wanneer ik naar gesprekken van mijn collega’s met klanten luister :-).

Vul aan: Op vrijdagmiddag na 17.00 uur ga ik meteen

Ik werk vrijdag niet op kantoor maar ben die dag druk in huis met van alles en nog wat, waaronder lekkere dingen in huis halen voor het weekend. De vrijdagochtend start met trainen bij de sportschool in Megen, dat is een fijne start van het weekend!

Van welk project heb je tot nu toe het meeste geleerd?
Ik werk samen met collega’s in één ruimte en dan hoor je heel veel over klantprojecten. Op dit moment ben ik druk bezig met de invulling van onze beursdeelname op WOTS, waarbij de centrale vraag natuurlijk is: Wat gaan we laten zien en hoe profileren we ons? Omdat daarvoor afstemming nodig is met zowel collega’s als leveranciers leer ik daar veel van.

Wat is je lievelingslunch?
Een salade met geitenkaas, honing en noten! Of een kop soep met knapperig boerenbrood en dips.

Wat is je droomvakantiebestemming?
Je zult mij niet snel op een strand vinden, dan zou ik me snel vervelen. Heel graag zou ik van Oost naar West Amerika willen rijden, ik houd van ‘onderweg zijn’ en de afwisseling in landschappen. Daarnaast ben ik een echte Italië liefhebber, er zijn nog maar weinig plekken die ik daar niet heb bezocht, dat land verveelt nooit! En ze hebben daar écht de allerlekkerste espresso’s en meer.

Waar wil je je de komende tijd nog in ontwikkelen?
Ik zou graag nog wat meer willen verdiepen in de oplossingen die we bieden, zodat ik nog beter ons verhaal en onze toegevoegde waarde voor onze klanten kan overbrengen.