Waarom AMR?

De markt voor automatisch geleide voertuigen (AGV's) is bijna verzadigd, maar stagneert nu doordat het moeilijk is om producten voor nieuwe toepassingen te ontwikkelen. De volgende generatie AGV-systemen moet slimmer en flexibeler zijn. Autonome mobiele robots (AMR) zullen een overheersende rol gaan spelen in verschillende verticale markten, zoals logistiek, medisch, landbouw en mijnbouw. Naarmate de arbeidskosten stijgen, zullen er meer zwermrobotsystemen worden ontwikkeld en ingezet om herhaalde taken uit te voeren.

 

Waarom ADLINK's ROS 2 Robotics Solutions?

Met ADLINK-robotica-oplossingen kunnen gebruikers complexe robottoepassingen ontwikkelen met minimale investeringsuitgaven, waarbij ze profiteren van de voordelen van verschillende AI-engines, ontwikkelomgevingen, flexibele hardware systemen en evoluerende data-distributieservices.

 

Neuron SDK: ADLINK's krachtige ROS 2 Development Kit

De Neuron SDK van ADLINK biedt krachtige ontwikkelingsmogelijkheden en is volledig compatibel met zowel ROS als ROS 2. De ontwikkelomgeving geeft volledige toegang tot honderden open source robotalgoritmen, waardoor een snelle ontwikkeling wordt bereikt voor een snellere time-to-market.

 

Ook succesvol ontwikkelen in 3 maanden? Download de case.