Er is veel nieuws te zien op WOTS! Ben je erbij?

 

Wil je snel op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen in techniek en wetenschap? Maak dan van 27 tot en met 30 september een dag vrij en bezoek de vakbeurs World of Technology & Science in de Jaarbeurs Utrecht.

Je vindt ons in Hal 9, stand 9C069, direct naast de Development Club/ IoT platform.

Wat we je bieden 

Naast de nieuwste technische ontwikkelingen van een aantal van onze leveranciers lanceren we i.s.m. zusterorganisatie AnyWare een fonkelnieuwe IoT oplossing. Ook kun je aansluiten bij een lezing over IoT als oplossing voor het arbeids-en kennistekort op het spoor. 

Lancering IoT oplossing PLC to Cloud

Tijdens de beurs lanceren we onze plug and play PLC to Cloud oplossing waarmee je IoT en machinedata gemakkelijk en realtime inzichtelijk maakt. Direct beschikbaar in onze cloudoplossing, kun je systeemwaarden monitoren en bijvoorbeeld alerts instellen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je leest hier meer over de nieuwe IoT cloud oplossing voor machinebouwers en enkele praktische voorbeelden. 

Referentie case PLC to Cloud

Des-Case/RMF systems is een wereldleider op het gebied van het ontwerpen van innovatieve oplossingen voor bescherming van hydrauliek & smeerolie tegen vervuiling. Via een proefopstelling van Des-Case/RMF Systems laten we je zien hoe de realtime monitoring van de oliekwaliteit via onze PLC to Cloud oplossing verloopt. Bekijk hier de referentiecase van Des-Case/RMF Systems. 

Je kunt je tijdens de beurs aanmelden voor een demo binnen je eigen organisatie zodat je direct de voordelen kunt zien van deze oplossing op je eigen machinepark.

Lezing saai? Deze niet!

Samen met zusterorganisatie AnyWare geven we een lezing over IoT als oplossing voor het arbeids-en kennistekort op het spoor en vertellen we hoe deze oplossing van MKB tot multinational kan worden ingezet om digitaal te accelereren. Kom luisteren op dinsdag 27 september om 11.50 uur in de Progress zaal en stel vooral je vragen!

Meld je aan voor WOTS

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan hier aan voor een gratis toegangskaart

We hopen je te zien op WOTS!