4U 19"Rackmount Server 8th Gen Intel Core I3/5/7 Coffee Lake

SKU:
RN04IATX-992613-C
Fabrikant:
Arcobel
 • Prozessor-Typ : Intel Core
 • Max. Speicher : 64GB
 • Betriebstemperatur : 0°C/+45°C


Indien de gevraagde configuratie er niet bij staat neem dan contact met ons op. Wij kunnen bijna alle type hardware integreren.

Deze 19" industriële embedded rackmount server biedt door zijn 4U formaat veel ruimte voor uitbreidingen. Dit maakt het systeem ideaal voor het gebruik in datacenters. Het industriële embedded moederbord verzekert een lange leverbaarheid en maakt het mogelijk dat uw eigen configuratie jarenlang te leveren zal zijn. De processor, het geheugen en de fans zijn dan ook aanpasbaar aan de hand van de wensen van de gebruiker. Er kunnen 3,5 " WD Red of WD Black harde schijven in het systeem geplaatst worden. De optie om TPM toe te passen maakt het mogelijk dat zowel op hardware als software niveau een volledige beveiliging gerealiseerd kan worden. Met drie verschillende videopoorten voor VGA en digitaal signaal kunnen er 2 verschillende monitoren aan verbonden worden. Doordat de PC met 3 PCI-e sloten uitgerust is, kunnen er diverse Network Interface Modules toegevoegd worden. Verder beschikt de PC over COM en USB poorten om externe hardware met het systeem te verbinden. Het is mogelijk om de hardware naar uw wensen verder aan te laten passen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw eigen configuratie.

Lieferzeit auf Anfrage - Preis auf Anfrage
Details
Weitere Informationen
Downloads

Ons 4U 19"Rackmount server met krachtige Intel Coffeelake processor

Deze veelzijdige 4 U industriële embedded rackmount pc kan uitgerust worden met Intel® 8th Generation Core™ processoren geschikt voor server applicaties waar het aantal rekenkernen zeer belangrijk is.

Dit 4U 19"Rackmount server systeem, Intel Coffeelake is krachtig maar stil

Het systeem kan maximaal met 4 fans uitgerust worden. Dit kunnen reguliere fans(ventilatoren) zijn of gedempte fans voor ruimtes waar stilte een vereiste is. Op basis van uw criteria kunnen we de PC uitrusten met de fans die een gelimiteerd aantal dB zullen produceren.

De 4U 19”Rackmount server beschikt over een industrieel moederbord

Het industriële X11SCQ high performance workstation moederbord van Supermicro biedt vele I/O mogelijkheden. Daarnaast valt dit moederbord onder de categorie ATX moederborden, dergelijke embedded industriële moederborden zijn vele jaren leverbaar.

Doordat het systeem 3 verschillende videopoorten heeft, kunnen er 2 verschillende beeldschermen aan verbonden worden. Ook is het mogelijk om via de DVI poort een VGA kabel aan te sluiten. Hierdoor kan er analoge dataoverdracht plaatsvinden, dit verzekert geen latency over de desbetreffende analoge verbinding.

De PC beschikt over 6 USB 2.0 poorten en over 4 USB 3.0 poorten met backwards compatibility. Op deze wijze kunt u eenvoudig al uw USB randapparatuur op dit device aansluiten.

Via de 6 COM poorten van de PC is het mogelijk om de benodigde COM devices op dit systeem aan te sluiten.

Dit systeem beschikt over 1 TPM header, hierdoor kan het systeem met een Trusted Platform Module uitgerust worden. Zo kunt u deze PC naast software encryptie ook met hardware hardware encryptie uitrusten. De gegevens op dit opgeslagen gedeelte worden nooit aan andere componenten binnen het systeem prijsgegeven.

4U 19"Rackmount systeem, Intel Coffeelake uit te breiden via PCIe

Doordat de PC is uitgerust met diverse PCI-e sloten is het mogelijk om de PC met Network Interface Modules uit te rusten waarmee u de PC kunt uitbreiden met GBe, SFP+ of QSFP poorten, hierdoor kan er een snellere dataoverdracht gerealiseerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de PC via PCIe te voorzien van PoE poorten voor bijvoorbeeld het aansluiten van camera’s.

4 U 19" Rackmount Server configureren als NAS

Door dit systeem met WD Red harde schijven te configureren kan de PC als Network Attached Storage worden ingezet. Deze harde schijven hebben een lage temperatuur, verbruiken weinig stroom en zijn bestendig tegen trillingen wat zorgt voor een lange levensduur van de harde schijf en zijn geoptimaliseerd voor NAS netwerken. Met een gegarandeerde 1 miljoen uur aan MTBF is vast te stellen dat ook de WD Red harde schijven lang mee zullen gaan. De harde schijf is ontwikkelt om 24/7 aan te kunnen staan.

Verbind het 4U 19”Rackmount systeem met diverse netwerken

De PC is uitgerust met 2 LAN poorten met controlled media stream synchronization & buffering, voor server en embedded applicaties.

Volledig aanpasbare configuratie

Deze industriële embedded rackmount server is volledig aan de hand van uw wensen aan te passen. De assemblage van onze systemen wordt in-house in een volledige ESD resistente omgeving uitgevoerd. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.
Weitere Informationen
 • Prozessor
  Prozessor-TypIntel Core
  Prozessor-SerieCoffee lake
  SockeltypLGA1151
  LagerbestandSingle
  Taktfrequenz3.20 GHz
  Anzahl Cores6
  TDP64W
  ChipsatzQ370
 • Arbeitsspeicher
  SpeichertypDDR4
  Speichersteckplätze4
  Max. Speicher64GB
 • Video
  Anschlüsse1x DVI - D port
  1 HDMI port
  1x DP (DisplayPort) port
  ChipsatzIntel® UHD Graphics 630
 • Erweiterungsmöglichkeiten
  ErweiterungssteckplätzePCI-E
  1x PCI-E 3.0 x16
  1x PCI-E 2.0 x4
  1x PCI-E 2.0 x1
 • Ports & Schnittstellen
  LAN-Anschlüsse2
  Serielle Schnittstellen6
  USB 2.0-Anschlüsse6
  USB 3.x-Anschlüsse6
  Audio-Interface7.1 HD Audio
  Externe I/OLAN
  1x LAN with Intel® Ethernet Controller I210-AT
  1x LAN with Intel® PHY I219LM LAN controller

  USB
  2 USB 2.0 ports
  4 USB 3.1 Gen1 ports (2 Rears Type A + 2 Rears Type C)

  PS/2
  1x PS/2 for keyboard and mouse
  Interne I/OUSB
  4x USB 2.0 ports
  2x USB 3.1 by headers

  Serial
  6x COM Ports

 • Speicher
  RAIDNee
  SpeicherschnittstelleSata
  6x 3.5" harde schijf

  M.2
  1x M.2 Interface: 1 PCI-E 3.0 x4
  Form Factor: 2242/2280/22110
  Key: M-Key
 • Mechanische Spezifikation
  GehäusetypRackmontage
  Höhe4U
  Abmessungen178mm (H) x 485mm (W) x 483mm (D)
 • Elektrische Spezifikation
  Eingangsbereich100–240 VAC
 • Umgebungsbedingungen
  Lagertemperatur-40°C/+85°C
  Betriebstemperatur0°C/+45°C
  Relative Luftfeuchtigkeit10% ~ 85% (non-condensing)
 • Software Support
  HerstellerArcobel
  Gewährleistung24 Monate
Downloads
 • HandbuchMNL-2110.pdf
 • Product added to your cart

  View cart

  Product added to your quote

  View quote