24" IP66 RVS Display VGA/HDMI PCAP

SKU:
VITAM-124P
Fabrikant:
Aplex
 • Screen size : 24"
 • Touchscreen type : Capacitive Touch
 • Casing : 6 side IP66 / IP69
 • Operating Temperature : 0°C/+50°C


Ervaar de hoogst mogelijke industriële bescherming door het IP69K ontwerp van deze VITAM-124 P stainless steel industriële monitor met M12 connectoren. Ook is de monitor uit te breiden met optical bonding zodat deze industriële computer ook in zeer vochtige omgevingen goed blijft presteren. Deze Aplex 15,6" industriële monitor uit de VITAM serie beschikt over een speciale stainless steel behuizing. De monitor is hierdoor bestendig tegen hoge druk waterstralen en accumulerend stof. Door dit IP69K ontwerp is de monitor goed te reinigen en kan deze hygiënische monitor volledig via het 7H robuuste en krasbestendige touchscreen met medische handschoenen bedient worden. Voor een volledig ruggedized configuratie zou u een Neousys POC-300 op dit beeldscherm kunnen aansluiten. Naast dat dit beeldscherm over een rugged design beschikt, is deze industriële embedded PC ook nog eens zeer energiezuinig. De PC is namelijk te configureren met een Intel® Atom™ of een Intel® Apollo Lake™ processor. Om de hoeveelheid kabels op de werkvloer te besparen kan deze PC tevens via PoE aangesloten worden. Door de aanwezige VGA poort is de PC tevens zonder enige latency met deze industriële IP66/IP69 monitor te verbinden.

Please contact us for the delivery time.
Details
More Information
Downloads

Verkrijgbaar in hoogwaardig staal

Hygiëne is in de chemische industrie en de farmaceutische industrie van groot belang In een dergelijke werkomgeving moeten embedded industriële computersystemen met zware industriële reinigingsmiddelen gereinigd worden. Naast deze eigenschap is het belangrijk dat het materiaal over antibacteriële eigenschappen beschikt. SUS316 stainless steel biedt in dit soort situaties dan een uitkomst aangezien het resistent is tegen de meest gangbare industriële reinigingsmiddelen. Het minimalistische design met één touch on/off knop en een flat bezel design maakt tevens een optimale reiniging van deze monitor mogelijk.

Mounting flexibiliteit

Deze industriële monitor kan op diverse manieren gemonteerd worden middels een swing arm, floor stand, YOKE mount en een VESA mount. Op deze wijze kan dit systeem op de meest krappe werkplekken gebruikt worden.

Projected capacitive touch bediening

Dit 24" beeldscherm met capacitive touch technologie, maakt het mogelijk om een industriële embedded PC met het beeldscherm te bedienen, waardoor er geen toetsenbord & muis nodig is. Dit beeldscherm is standaard uitgerust met een 7H flat bezel scherm met een anti kraslaag. Dit industriële beeldscherm is bedienbaar met een finger touch/capacitive touch pen of met medische handschoenen.

Reductie van lichtinval

Het LCD beeldscherm is standaard uitgerust met een surface coating. Deze surface coating voorkomt computer eye strain, vermindert lichtreflectie op het beeldscherm van 10% naar 2% en blokkeert daarnaast ook UV stralen op het beeldscherm waardoor de LCD beschermt wordt.

Altijd een duidelijk afleesbaar scherm

Het 24" industriële beeldscherm is uitgerust met een auto-dimming sensor hierdoor wordt de felheid van het scherm automatisch tot maximaal 1000 nits op basis van de lichtinval op de desbetreffende werkplek aangepast.

Additionele bestendigheid tegen vuil & vocht

Met optical bonding wordt er een extra laag tussen het touchscreen scherm en het TFT LCD scherm geplaatst. Door de industriële panel PC uit te rusten met optical bonding wordt de weerspiegeling van zonlicht nog verder vermindert. Daarnaast is het beeldscherm ook goed af te lezen bij zeer lage temperaturen doordat er geen condens kan ontstaan.

Bescherming tegen stroomfluctuaties

De industriële monitoren van Aplex hebben een power range van DC 9~36V, dit zorgt voor extra flexibiliteit en betrouwbaarheid wanneer het stroomnet onstabiel is.

More Information
 • Display
  Screen size24"
  Touchscreen typeCapacitive Touch
  screen backlight30000
  Contrast Ratio3000: 1
  Luminance (cd/m2)250
  Viewing Angle (H/V°)178/178
  Max screen resolution1920 x 1080
 • Mechanical specifications
  Dimensions656 mm x 423 mm x 53 mm
  Casing6 side IP66 / IP69
  MountingVESA 200 x 100, Yoke mount
 • Product features
  Weight12 Kg
 • Environmental specification
  Storage temperature-30~70°C
  Operating Temperature0°C/+50°C
 • Certificates
  certificatesCE / FCC CLASS A
 • General data
  ManufacturerAplex
  ApplicationFood & beverage, IoT
  Warranty24 Months

Product added to your cart

View cart

Product added to your quote

View quote